Iveco '2008

Локација : Македонија / Штип
Цена: €8,000
 • Шифра: 3 VKJ 02
 • Година: 2008
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Фриго
 • Врати : 5
 • Сила на моторот/kw : 107
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Клима  мануелна и автоматска клима
Ново
Iveco Daily '2012
€10,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 240000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Iveco Daily '2008
€8,800
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Iveco '2009
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали