Iveco Daily '2007

Цена: €7,700
 • Година: 2007
 • Километража : 187885 км
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Фургон
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

IVECO DAILY 50C18 3.0 HPT
?????: IVECO
?????: DAILY
??????????? 2007 ??????
????????? 2998 ??3
???? ?? ????? 130 KW – 177 KS
???????? 187885 ?????????
????? ???????
3 ???????
?????
??????? ?????????? ????
????????? ??????????? ?? ??????????
????????? ?? ???????
????????? ?? ???????????
???? ????????,
AIRBAG,ABS,ESP,ASR,
???????? ?? ??????? ???????
???????:250 ??,??????: 168??,?????? 142 ??,???????? 1215 ??
???? ?? ??????? ???? ?? ??????? ???? 070722077

Ново
Iveco Daily '2012
€10,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 240000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Iveco Daily '2008
€8,800
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Iveco '2009
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали