Iveco '2009

Локација : Македонија
Цена: €9,000
 • Година: 2009
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Менувач : Автоматски
 • Каросерија : Фриго
 • Сила на моторот/kw : 107
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

IVECO DAILY
?????: IVECO
?????:DAILY 35C15V FRIGO
???? ????????????: 2009 ??????
?????????: 2998 SM3
???? ?? ?????: 107 KW-145 KS
???????: A?????????(??????????)
??????: DIZEL
???????? ????? ?? ??? ??????
1.???????: 235 ?M,??????: 175 ?M,??????: 180 ??
2.???????: 95 ??,??????: 175 CM,??????:180CM
?O??????: 1045 ??
??????? ?? IVECO HOLANDIJA

Iveco Daily '2012
€10,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 240000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€8,800
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2007
€12,100
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 10308cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 1111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали