Mercedes '2013

Локација : Македонија / Штип
Цена: €11,300
  • Година: 2013
  • Километража : 161000 км
  • Големина на мотор : 1461cm3
  • Тип на мотор : CDI
  • Менувач : Мануелен
  • Гориво : Дизел

Дополнително

Mercedes A 180 CDI 80 KW 2013 Godina
Cena : 11.300 €
?????: MERCEDES
?????: A 180 CDI BlueEfficiency Urban
???? ????????????: 2013 godina
????????: 161000 KM
????????? : 1461 CM3
???? ?? ?????: 80 KW-109 KS
???????: ?????
??????: DIZEL
??????????? ?????????
????? ????????,???????? ???????,?????? ?? ???????
??????????,??????? ?? ????? ,??????
????????? ????? ?? ????? ???? + ????? ?? ????????? ?????
??????? ?? GERMANIJA ??????? ???? ??????? ?? ????????????
2X? (12/2012 ???????????)
? 070722077

Ново
Mercedes Sprinter '2006
€8,000
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
  • Километража: 198000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали