Mercedes '2013

Локација : Македонија / Штип
Цена: €8,100
 • Година: 2013
 • Километража : 195000 км
 • Големина на мотор : 1461cm3
 • Тип на мотор : CDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Врати : 5

Дополнително

???? 8.100 €
MERCEDES CITAN
?????: MERCEDES
?????: CITAN 1.5 CDI
?????????:1461 ?M3
???? ?? ?????: 55 KW-75 ?S
????????: 195000 KM
???? ????????????: 2013 ??????
???????: ?????
??????: DIZEL
?????
5 ?????(2 ?????????)
MAGLENKI
??????? ?? MERCEDES GERMANIJA ??????? ???? ??????? ?? ????????????
3X? (11/2012 ???????????)
? 070722077

Ново
Mercedes '2013
€11,300
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1461cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 161000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Mercedes Sprinter '2006
€8,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 198000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали