Mercedes Sprinter '2011

Цена: €11,200
 • Година: 2011
 • Големина на мотор : 2143cm3
 • Тип на мотор : CDI
 • Менувач : Автоматски
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Фургон
 • Сила на моторот/kw : 110
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

MERCEDES SPRINTER

?????: MERCEDES
?????: SPRINTER 316 CDI
?????????:2143 SM3
???? ?? ?????: 110 KW-150 ?S
???? ????????????: 2012 ??????
???????: ??????????
??????: DIZEL
???????? ? ???????? ?? ???? ?? ?????? ?? ??????
???????:420 ??,??????:260 CM
???????? 1000 ??
???????? ? ??????? ?? HOLANDIJA

Ново
Mercedes '2013
€11,300
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1461cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 161000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Mercedes Sprinter '2006
€8,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 198000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали