Mercedes Sprinter '2012

Локација : Македонија / Штип
Цена: €11,100
 • Година: 2012
 • Километража : 313000 км
 • Големина на мотор : 2143cm3
 • Тип на мотор : CDI
 • Менувач : Автоматски
 • Гориво : Дизел

Дополнително

MERCEDES – BENZ SPRINTER 316 CDI 120 KW 2012 ??????
????:11.100 € + ???
MERCEDES-BENZ
MARKA: MERCEDES – BENZ
?????: SPRINTER 316 CDI
?????????:2143 SM3
???? ?? ?????: 120 KW-156 ?S
???? ????????????: 2012 ??????
????????:313.000 ?????????
???????: ??????????
??????: DIZEL
???????:420 ??
,??????:260 CM
???????? 1000 ??
? 070722077

Mercedes Sprinter '2006
€8,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 198000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes '2011
€9,200
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2143cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 221000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes '2009
€10,900
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2148cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 185000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали