Toyota '2006

Локација : Македонија / Штип
Цена: €4,900
 • Година: 2006
 • Километража : 1 км
 • Големина на мотор : 2231cm3
 • Тип на мотор : Disel
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Хечбек

Дополнително

TOYOTA VERSO
– ????????? 2231 ??3
– ???? ????? 130 KW
– ??????? 6+1
– ?????????? ??????
– ???????????
– ????????? ??????????? ?? ??????????
– ?????????? ?????????? ?? ???????
– ????????? ?? ???????????
– ???????? ????? ?? CD ?? LCD DISPLAY
– ??????????
– ??????? ?? ?????
– ??????????? ???????
– ???????? ? ???????? ? ???????? ??????? ????????????? ?? ????????

???? ?? ???????
???? ?? ??????? ???? 070722077

Toyota '2007
€5,100
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 1364cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 220000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Mercedes Sprinter '2006
€8,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 198000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали