Volkswagen Crafter '2008

Цена: €7,000
 • Година: 2008
 • Километража : 314000 км
 • Големина на мотор : 2461cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Фургон
 • Сила на моторот/kw : 120
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

VOLKSWAGEN CRAFTER
?????: VOLKSWAGEN
?????: CRAFTER
?????????:2461 CM3
???? ?? ?????: 120 KW-163 ?S
????????:314000 км
???? ????????????: 2008 ??????
???????: ?????
??????: DIZEL
???????:265 ??,??????:205 ??,???????? 1380 ??
??????
????? ??????-5???????

 • Број на седишта  5
Ново
Volkswagen '2007
€9,500
 • Локација: 
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 191000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали