Volkswagen Touran '2004

Локација : Македонија / Штип
Цена: €4,850
 • Година: 2004
 • Километража : 228000 км
 • Големина на мотор : 1896cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Врати : 5

Дополнително

VW TOURAN 1.9 TDI Highline 74 KW 2004 Godina
????: 4.850€
?????: VOLKSWAGEN
?????: TOURAN 1.9 TDI Highline
??????????? 2004 ??????
????????? 1896 ??3
???? ?? ????? 74 KW – 101 KS
??????: ?????
???????: ?????
????????: 228000 K????????
???????? ??????
Registriran i Servisiran
? 070722077

Ново
Volkswagen '2007
€9,500
 • Локација: 
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 191000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали