Ново
Renault Kangoo '2009
€4,000
  • Локација: 
  • Мотор: 1461cm3 DCI
  • Километража: 195000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали