Ford Transit '2007
€6,000
  • Локација: Македонија
  • Мотор: 2402cm3 TDCI, Дизел
  • Километража: 170000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали