MERCEDES SPRINTER KUFER FRIGO

Mercedes-Benz SPRINTER KUFER FRIGO 2016

2 СТРАНИЧНИ ВРАТИ
Должина  : 350 SM
Ширина  : 186 SM
Висина  : 202 SM

………………………………………………………………………
КЛИМА

ПАРКИНГ КАМЕРА

START STOP

НАВИГАЦИЈА

………………………………………………………………………..

ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА
МОЖНОСТ ЗА ЛИЗИНГ ПРЕКУ БАНКА
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ВО МАКЕДОНИЈА
300+  ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

15 900 €
Каросерија Комбе
Година 2016
Километража 249000km
Гориво Дизел
Мотор (cm³) 2.143
Сила на мотор 95 kw - 130 hp
Менувач Мануелен
Тип на пренос Погон на задно тркало
Боја Бела
Ентериер Ткаенина
Увоз Белгија