RENAULT MIDDLUM FRIGO 2008

РЕТАРДЕР
КОМАНДИ
ФРИГО СО 8 КОМОРИ –  ПОДЕЛЕНИ МЕГУСЕБНО
ИДЕАЛНО ЗА ТРАНСПОРТ НА СЛАДОЛЕД
ДИМЕНЗИИ НА САНДАКОТ
ДОЛЖИНА 510 СМ

ШИРИНА 230 СМ

ВИСИНА 175 СМ

НОСИВОСТ 4600 КГ

…………………………………………………………………………………………

ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА 
МОЖНОСТ ЗА ЛИЗИНГ ПРЕКУ БАНКА 
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ВО МАКЕДОНИЈА
300+  ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

8 999 €
Каросерија Камион
Година 2008
Километража РАБОТНИ СААТИ 9260km
Гориво Дизел
Мотор (cm³) 4764
Сила на мотор 140 KW - 190 HP
Менувач Мануелен
Тип на пренос Погон на задно тркало
Боја Металик Црвена
Ентериер Ткаенина